• marți, 21 august 2018

Ludovic Orban, te trezeşti? La Bistrița-Năsăud politica se face la modul XXX!!!

Promiscuitate pe un grup liberal din Bistrița-Năsăud! Administratorul grupului este chiar preşedintele PNL din județ!

Exact in ziua in care mişcarea liberală trebuia să nu uite că se împlineau 154 de ani de la naşterea lui Ion I.C. Brătianu, marele patriot al acestei țări, in Bistrița-Năsăud, pe un grup privat al liberalilor din județ a fost postat un film degradant, promiscuu. Grupul respectiv se intitulează ” Lideri PNL BN” şi este administrat de preşedintele PNL din județ, Ioan Turc!!!

Ioan Turc este angajat la stat si deseori a fost acuzat că nu face opoziție PSD pentru a nu-şi pierde slujba. În grupul respectiv există toți liderii de organizații liberale din județ, dar şi câteva persoane introduse in grup la sugestia lui Ioan Turc.

Intr-un moment in care tara este bulversată in urma protestului din 10 august, iar lupta politică ar trebui să primeze organizația județeană a PNL doarme pe preş in fața social-democrației din județ. Singura fărâmă de existență liberală mai este dată de organizația municipală a PNL si de doi-trei oameni din organizația județeană.
În rest, PNL Bistrița-Năsăud este o organizație învinsă. Atât la capitolul conducere, cât si la capitolul politic sau administrativ. Despre aspectul moral…vorbeste clipul de la sine.

Orban, te trezesti si tu?

P.S. Nerecomandat minorilor…

Postat in Ultima petarda
Comentarii 2

2 Comentarii

  1. DUDU marți, 21 august 2018 la 16:12 - Raspunde

    ACEST FILMULET CARE CIRCULA PE INTERNET REDIRECTIONAT DE PE TELEFONUL MEU DE UN BUN AMIC
    NU ARE NIMIC IN COMUN CU POLITICA PNL B-N , NU SUNT MEMBRU DE PARTID AM ALTE TREBURI IN VIATA ASTA IMI CER SCUZE DACA A AFECTAT DEMNITATEA CUIVA !
    CU RESPECT PENTRU ZIAR LA NEGRU !

  2. Democrat marți, 21 august 2018 la 20:29 - Raspunde

    Asta e nivelul PNL BN, o adunatura de cocalari!

Comenteaza