• luni, 8 mai 2017

Jenor este nevinovat!

Evenimentul zilei, Stiri pe surse.ro, Agerpres, Realitatea.net, Antena 3. Toate aceste mijloace mass-media au informat despre faptul ca Jenor Beudean, cel care a agresat anul trecut o femeie in plina strada, a fost ales acum in functia de secretar general adjunct al PNL. Total gresit. Jenor Beudean este nevinovat! El nu a participat la alegeri. El a fost numit de presedintele organizatiei judetene a PNL, Ioan Turc. Jenor nu a declarat vreodata ca vrea functie. Nici ca a revenit in PNL dupa ce fusese exclus din partid anul trecut.

Nevinovatia lui este probata si de ultimul Birou Politic Judetean, reuniune in cadrul careia, conform statutului, Ioan Turc a numit secretar general, secretar general adjunct etc, functii care nu depind de un vot al BPJ. Tovarasul Turc a chemat membrii BPJ sa ia act de deciziile sale. Sa ia act, nicidecum sa voteze! Dar ca treaba sa fie golaneasca de-a dreaptul, a rugat pe cei prezenti sa voteze! Sa voteze ca au luat act de poruncile sale? Ca de votat nu putea fi vorba, intrucat votul pentru o persoana ar fi trebuit sa fie secret! Astfel, Turc s-a spalat pe maini cu sapunul imprumutat de la cei prezenti! Jenor, prezent la intrunire, s-a trezit pus in functie si, culmea, nici n-a fost intrebat sau nu daca accepta! Desigur, Turc a mentionat ca este un baiat harnic, dar harnic sunt si eu cand scriu. Asta inseamna ca merit o functie? Pe de alta parte, Jenor a mentionat ca el a primit NUP la treaba cu ciufuleala doamnei. Probabil s-a demonstrat ca, de fapt, omul incerca sa coafeze gratis doamne in timpul liber. Nici Politia nu a confirmat vreun NUP. Sau poate ca NUP-ul domnului Jenor inseamna de fapt Nu Utilizez Pieptene, ceea ce este adevarat in cazul cu doamna. Si dovedit. Revenind la nevinovatia lui Jenor…mai trebuie spus ca BPJ liberal din Bistrita Nasaud s-a intrunit in conditiile in care exista contestatii privind voturile obtinute pentru a intra in BPJ! Deci, intrunit arbitrar de Turc, numit de Turc, supus la vot aiurea-n tramvai de Turc, neintrebat de Turc daca vrea functia….pai atunci este clar ca Jenor este nevinovat. Este ca si cum ai chema un consiliu de medici care sa confirme ca o femeie care a nascut trei copii poate fi virgina. Uite ca se poate! Iar „medicii” din BPJ au confirmat dupa ce Turc parafase reteta ca virginitatea este o stare de spirit si una anatomica. Bineinteles, tacerea celor din improvizatul BPJ este incredibila. Doar unul sau doi comentand ironic si nebagand mana-n foc pentru cumintenia fetei.

In esenta, Jenor Beudean nu are vreo vina ca este secretar general adjunct al PNL Bistrita-Nasaud. Stirea corecta ar fi fost: ” Un presedinte PNL, recent ales, a numit in functie un individ care a agresat o femeie”. Rog institutiile de presa enumerate la inceputul articolului sa schimbe stirea. Jenor este virgin in asemenea privinte. Verdict, crima: Turc.

Postat in Ultima petarda
Comentarii 0

Comenteaza